Måndagen i Almedalen

Måndag blev både rolig och intressant. Dagen började med Folk och Försvars rollspel ”Minister för en dag”. Där jag tyvärr blev ett urfattigt land som styrdes av en överste präst. Men det blev till slut kan bra till slut då hade vi ingått allianser. Tyvärr så slutar alltid spelet när man har kommit upp i spänningen.

Efter det så blev jag, Per och Natalia intervjuad av en journalist från Väst för en ungdomstidning, handlade om politiskt intresserade ungdomar. Sedan hade LUF en FRA-kampanj på Tv4 nyheternas begäran. Det blev bra genomförd och Per var en bra överlyssnare (=Tolgfors).

Sedan så gick vi till någon ”debatt” med/om Svenska Spel. Men det var med lobbande för Svenska Spels ”monopol” med Margreta Winberg och två till som jag inte kommer ihåg vad dem heter, men en var vinstambassdör hos Svenska Spel, den som ringer till folk som vunnit miljonvinsten och den andra var politisk journalist. Men som sagt den var ganska tråkig, så jag, Christoffer och Per gick till en debatt som Sveriges Kommuner och Landsting hade om fri etablering i vården. Det var då mer intressant. Förutom att det var ingen som var motståndare till det bara en sosse som bara var lite halvt kritiskt hur det ser ut idag, vill bara inte ha det på borgligt vis.

 

Men det mest spännade på hela dagen var när det hade en panaldebatt om Fri Radio, även tyvärr lyssnade ag inte så mycket på den, men av det jag hörde så var den bra.

 

För inte tråka ut er genom att skriva hundra sidor, så stoppar jag här kanske skriver lite mer idag. Annars ses vi imorn!

Ett svar till “Måndagen i Almedalen

  1. Jag hoppas och tror ni skötte intervjun bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.