FRA-mingel

Till för alldeles nyligen var jag på FRA-mingel som ordnades av Nätverket Stoppa FRA-lagen. Där närvarande icke-parti anknutna, piratpartister, vänsterpartist (Lars Ohly, Kalle Larsson och Ida Gabrielsson för nämna några) och så jag och en annan liberal som var där och kollade läget. Det var ett lyckat mingel!

 

Jag kommer att skriva mer om vad jag gjorde på tisdagen och onsdagen och vad som hände på alliansdagen idag. Så jag återkommer, förmodligen imorn! Ha tålamod!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.