Året som gått och ett Gott Nytt År!

Året som gått har varit händelserikt och intressant, många tråkiga saker kom till som FRA-lagen 1.0 som nu införs. Vilket jag är väldigt besviken på alliansen för att det införde. Men Camilla Lindberg ska ha en stor eloge för det hon gjorde att gå emot och rösta med hennes liberala hjärta för det blev hon min 2008 års favoritpolitiker. Årskrönika på bloggen kanske kommer senare, men just ska avslöja mitt blogg nyårslöfte och det är att skriva mer på bloggen under 2009, minst ett blogginlägg för varje gång som jag funderar över något intressant.

 

Men under 2009 kommer det också hända saker som val till Europaparlamentet, där jag kommer för första får rösta och jag kommer rösta på Maeliz Orrego Rodríguez, Liberala ungdomsförubundets kandidat. Hoppas du gör detsamma för jag vet att hon kommer kämpa för mänskliga rättigheter utanför Europa som innanför. Hon kommer inte accptera något som bloggregeristering eller som inskränker den personliga integriten och de fri- eller mänskliga rättigheterna. Så din och min röst kommmer vara säker där!

En annan nyhet för 2009 som kommer efter EP-valet är att den 1 juli kommer jag lansera min personliga valsida och valkampanj inför 2010 och offentlighetgöra min kandidatur till Riksdag, Landstinget och Kommunfullmmäktige här på bloggen. Jag kan redan nu avslöja att min huvudtes i min riksdagskandidatur kommer vara integritet, men resten kommer du få reda på då.

 

Gott Nytt År på er bloggvärlden och ni ska all beröm för vad ni lyckas göra under det gångna året!

Ett svar till “Året som gått och ett Gott Nytt År!

  1. Ping: Personvalskampanjnyhetsbrev #3 « Andreas Froby – kandidat till kommunfullmäktige i Botkyrka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.