Stöd mediabojkott!

Bloggen Svensk Myndighetskontroll föreslog att det skulle hänga rum en mediebojkott under tre veckor, med tanke på ipred och upphovsindustrin sätt att vägra ha saker på Spotify och i allt annat total ignorerar konsumenterna!

Detta följdes efter snabbt och blev verklighet på Facebook och i bloggvärlden och kommer att starta nu på måndag den 9/2 och jag hoppas du ansluter dig och visar ditt missnöje för upphovsrättsindustrin och visa att det faktiskt är så att även inom denna marknad har också konsumenterna de avgörande beslutet för vilken affärsmodell som faktiskt är den som man tjänar och lockar konsumenterna med.

Det som ännu så länge ingår i bojkotten är:

* Inga inköp av CD-skivor.
* Inga inköp av filmer.
* Inga inköp av datorspel.
* Inga biografbesök.
* Inget hyrande av filmer.

Så stöd nu bojkotten och hjälp till att sprida budskapet, även om du nu inte skulle råka ha Facebook eller vara en jättekonsument av dessa varor så bara du är minsta lilla konsument så bojkotta. Socalisterna säger att staten ska socalisera upphovsrättsindustrin för att den är olydlig men som liberaler säger att vi konsumenter  ska använda oss av marknadskrafterna genom att påverka efterfrågan negativt.

2 svar till “Stöd mediabojkott!

  1. Åhh, jag hittade din blogg. Ska med glädje följa ❤

  2. Va kul då får jag se till att börja skriva mer regelbundet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.