Kom och visa ditt motstånd mot IPRED!

Den 25 februari fattar riksdagen sitt beslut om IPRED som med största sannolikhet går igenom, men Riksdagen ska inte få fatta detta beslut i fred vi ska visa att motståndet finns då över 80 000 har visat sitt missnöje. Så kom till Riksdagen 9.00 den 25 februari, nu på onsdag alltså och bara stå där för att visa dit missnöje med att politikerna går i upphovrättsindustrins ledband. Du kan läsa mer här.

Förra gången under FRA-omröstningen så uppmanades alla att vara så vita i sina kläder som möjligt och detta har nog blivit en symbol för integriteten så jag uppmanar alla att även nu komma i vit. OBS. INGEN DEMONSTRATION FRÅN MIN SIDA ALLTSÅ INGET TILLSTÅND!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.