En förlovning mellan två förälskade par

Nu har det stått över allt i media om Daniel Westlings och Victoria Bernadottes förlovning vilket är så ointressant. Så tänkte i alla den uppståndelsen slå ett slag för ett mer demokratiskt statsskick där man inte ärver en offentlig titel och formellt sätt den högsta titeln inom en stat, statschefen. Jag bryr först främst inte vad vi har bara den den ordningen vi har idag försvinner att man ärver statschefstiteln till och börja med sen kan vi ta diskussion om vad vi ska ha iställe. Hjälp Sverige att bli en fullvärdig demokrati nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.