En orädd person sökes

Jag söker en person som tänker ställa upp till Riksdagen för Folkpartiet Liberalerna i valkretsen Stockholms Län, som kommer vara orädd att kunna gå emot partiet även när vi sitter i regeringsställning i framförallt stora principiella frågor, som integritetsfrågor för denna person kommer ha mitt aktiva stöd i valrörelse 2010 och även mitt kryss. Du ska förstås då ha den ideologiska inställning till den ökade övervakningen, alltså bekämpa den!

För dig som bor i Östergötland har din kandidat som kommer att vara självständig och orädd. Nu kan du också nominera denna kandidat gå och gör det se till Mathias Sundin får mest nomineringar till Riksdagslistan i Östergötaland!

Uppdatering 1: Nu finns det för dig som bor i Stockholms Stad en kandidat som kommer att vara självständig och orädd inför den sk. piskan.

Uppdatering 2: Nu är nog snart jakten på en självständig och orädd kandidat över, men inget är bekräftat  ännu så inga namn kommer ut ännu från min sida men så fort det är officiellt så kommer det skrivas om här på bloggen. För principfasta ledamöter!

Jag kommer varje gång det dyker upp en ny kandidat till Riksdag för Folkpartiet Liberalerna att lägga upp det här

Uppdatering 3: Nu tänkte jag offentliggöra vem jag tänker stödja i riksdagsvalet eftersom listan varit fastställd i flera månader. Amanda Brihed, som står 42:e plats på FP Stockholms Läns lista, kommer få mitt stöd och mitt kryss. Chans att hon kommer in existerar knappt, men mitt aktiva stöd har hon alla fall. Hoppas du också ger henne det!

Uppdatering 4: Det finns också andra vettiga integritetskandidater i för FP Stockholms Län riksdagslista som Lennart Rhodin, plats 9, Mattias Lönnqvist, plats 47. sen också även Mae Liz Orrego Rodriguez, plats 14. Sen får vi förstås inte glömma den rakryggade Birgitta Ohlsson som står på nr 2 på Stockholm stads lista.

Intressant? Läs mer mer om andra bloggar och media; Integritet, Riksdagskandidater

12 svar till “En orädd person sökes

 1. Mathias Sundin

  Tack för det, och lycka till i jakten på en Stockholmskandidat!

  Mvh Mathias

 2. FAN VILKEN DÅLIG BLOGG, DU SUGER

 3. SLUTA BÖGA DIN BÖG

 4. Den typen av ”konstruktiv kritik” är bara onödig att ta till sig.
  Ifall man bara kommer med skällsord, utan anledning eller någon form av referens till vad man tycker är så dåligt och dessutom inte skriver under med sitt namn – ja då ger man verkligen inte intrycket av att man fullständigt står för det man säger..

 5. Gillar dina val. Jag stöttar Amanda, Birgitta såklart, Mark och Matilda i mitt län. 🙂 Lycka till, Froby!

 6. Tack för att du lyfte mitt namn, och jag håller med om att Amanda är ett bra namn.

  Tyvärr har både Amanda och jag samma problem — i och med att Stockholms län är en så stor valkrets — nämligen att det är skitsvårt att kryssa sig in.

  • Jag är själv medveten om detta, men jag stödjer fortfarande de jag tror på och känner att jag börjat fått en personlig kontakt med. Detta är det viktigaste i mitt val för vem jag ska kryssa.

   • Bra 🙂

    Jag gillar när folk lever som de lär, och föredrar man en viss kandidat så ska man givetvis kryssa den. Jag funderade tillbaks på hur jag själv kryssat i tidigare val och jag kan bara komma på två fall där den person jag kryssat faktiskt kommit in, och båda de fallen var i vårt framgångsval 2002 (och då kom de in på FP-röster, inte personvalskryss)

    Samtidigt tycker jag inte att det skadar att lyfta upp de svagheter som finns i nuvarande system, med ambition att skapa en opinion för förändringar av personvalssystemet.

    I vilket fall så hoppas jag att det går bra både för dig och Folkpartiet i Botkyrka i valet.

 7. Ping: Nu blir det allvar! Kryssa 42:an Brihed! « Andreas Froby – kandidat till kommunfullmäktige i Botkyrka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.