Överbefolkning

I mitt förra inlägg tog jag upp om överbefolkning som jag sa att skulle återkomma till då det inte riktigt hade med inläggets ämne att göra som då var föräldrarförsäkringen. Men nu tänkte jag alla ta upp min bild av ämnet överbefolkning.

Det jag berörde var ju hur överbefolkade utvecklingsländer är, det på grund av att det har begränsade resurser i landet och inte använder dessa begränsningar på effektivaste sätt och just därför är de länderna under utveckling och får lätt för stor befolkning av än vad dem kan hantera. Så man kan ju se det som hur mer utvecklade dessa länder blir desto mindre blir överbefolkning något att tala om. Men innan dess så behöver människor som bor i dessa länder kunna lämna sin länder om de känner att lyckan inte kan göras där, denna rättighet har dem. Då är den utvecklade världen ett ställe för dem där problemet istället är att man föder för lite barn och befolkning bara blir äldre. Så i denna del av världen behövs arbetskraft som kan försörja en äldre befolkning så att man slipper slita ut sig till slutet.

Varför talar man då i denna del av värld att begränsa migrationen då det inte är direkt det som är lösning på framtidens problem. Låt istället människor komma hit som söker lycka för att den går inte att finna i ens hemland samtidigt som denna del av världen gynnas starkt av att innovativa människor kommer hit och skapar ett blomstrande samhälle ekonomiskt och socialt. Därmed inte sagt att vi inte skall ha ett generös bistånd och fri handel till dem som väljer att stanna kvar så att dessa länder också till slut kan komma ut och bli utvecklade länder. Det gäller att ha politik som är öppen för alla frihetsreformer.

Intressant? : Överbefolkning, migrationen, u-länder, i-länder

Ett svar till “Överbefolkning

  1. Whether you just want buttons or simple calendars customized with your business logo or information, or perhaps you prefer top end gifts and items for your employees or customers, it is possible to find all of it

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.