Nu är det landsmöte!

Idag kom jag ner till Växjö där Folkpartiet liberalernas landsmöte hålls i fyra dagar framöver tills på söndag alltså.  Missade dock den allmänna debatten där man exempelvis diskuterade partinamn som jag skulle debatterar i. Men på lördag blir det att debattera republik förmodligen kommer jag också debattera andra områden, som exempelvis upphovsrätt som är imorgon, så kolla efter mig på Svt24. Men jag kommer skriva mer på detta tema följande dagar, men vill du följa vad som händer mer flytande som kan du göra det på min Twitter.

Läs även fler som skriver om landsmötet Christoffer Fagerberg, Per Altenberg, Nina Larsson, Linnéa Darell, Anders Widén, Johanna Melén, Madeleine Sjöstedt , Fredrik Pettersson, Ola Möller, Holmqwist, Sebastian Hallén

Intressant?

Ett svar till “Nu är det landsmöte!

  1. Ping: Årskrönika « Andreas Froby – kandidat till kommunfullmäktige i Botkyrka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.