Väl spenderade skattepengar…

Jag läser på min partikollegas blogg som sitter i Kultur- och fritidsnämnden i min hemkommun Botkyrka att de styrande vänsterexperimentet beslutat att samma år som nämnden beslutat om nedskärningar av verksamhetsbidraget, satsar de pengar på att ha en kultur- och idrottsgala. Det är vad jag kallar väl spenderade skattepengar, eller inte. De prioriterar bort barn framför att kunna anordna en idrottsgala, vad är detta för prioritering? Visst kan det vara kul att hedra sin kommuns storheter inom kultur och idrott, men ska detta verkligen göras då man skär ner på den viktiga delen av kulturpolitiken som handlar om just verksamhetsbidragen till ungdomsföreningar som är beroende av dem. Eller när sånt som är kommunens kärnverksamhet nedprioriteras, alltså skola, vård och omsorg. Kommunledning måste tänka om, göra om och göra rätt, annars får kommuninvånarna gör det den 19 september och ge makten till några som tar väl hand om andras pengar.

Läs andra som skriver om detta
Moderaterna i Botkyrka,


Intressant?

4 svar till “Väl spenderade skattepengar…

  1. Galet. Hoppas att ni kan få uppmärksamhet på det här i media. Den rödgröna röran gör ju helt andra saker än de säger sig stå för.

    Keep up the good work 🙂

  2. Ping: Liberalt riksmöte söndagen och sammanfattning av hela helgen « Andreas Froby – kandidat till kommunfullmäktige i Botkyrka

  3. Ping: Måste alla få allt? « Andreas Froby – kandidat till kommunfullmäktige i Botkyrka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.