Liberalt riksmöte söndagen och sammanfattning av hela helgen

Jag har haft en trevlig helg med en liberal samling av människor. Det har både varit lärorikt, kul att träffa folk och nätverket har förhoppningsvis växt mer. Nu ska jag med alla andra liberaler se till att det blir fortsatt Alliansstyre med ett starkt liberalt mandat. Och att det blir ett maktskifte i Botkyrka från vänsterexperiment, kommunen ska alltså gå från att ha politiker som vill ha skoj med skattebetalarnas pengar till politiker som vill ta ansvar för dem och låta skatterna vara så låga som möjligt som man får bestämma vad ens pengar ska gå till.

Av det liberala bloggare som närvarande på riksmötet var ett flertal på en liten blogglunch där det fördes en intressanta diskussioner hur man ska lägga upp allt inför framtiden för att få en bra samordning bland det liberala bloggarna. Mycket bra synpunkter och idéer fördes fram. Detta blir kanon.

Seved Monke skriver också om Liberalt Riksmöte och säger att kloka ord partiernas sjunkande medlemsantal och sociala medier. Sebastian Hallén skriver om riksmötet. Riksmötet blev förstås också uppmärksammad i lokal pressen. Andra som skriver är Gabrielles blogg, Thure Jadestig

Intressant?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.