Kärlek är något underbart

Kärlek är något som är underbart, för underbart för att det ska kapas av en rojalistisk yra. Jag tycker det underbart att två människor gifter för man älskar varandra, därför säger grattis till Victoria och Daniel för ni fått detta. Däremot gillar jag inte alls det kungliga kring detta och hur folk beter sig som undersåtar igen, istället medborgare genom att ställa sig på gatorna och hyllar arvsmonarkin a la medeltid. Jag skulle i vanliga älska Love Stockholm begreppet för jag älskar min stad och är stolt över den, men nu har den kapas av rojalister i staden. Vilket är väldigt tråkigt.

Därför anordnar nu ikväll Republikanska Föreningen Love Republik där vi också hyllar kärlek och visar att den inte är begränsad till kungligheter och rojalister. Jag kommer vara där, skulle vara kul att se dig där! Du har kunnat köpa biljetter på Ticnet och kommer kunna köpa vid dörren ikväll.

Du kan nu också samtidigt skaffa dig ett coolt medlemskap här!

Läs mer om andra som skriver om detta;
Leif Mettävainio, Kulturbloggen, Rabiatfeminism, Jakop Dalunde

Andra som skriver om Love Republic , republik, demokrati, kärlek, Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.