Isabel Sommerfeld, FP:are på Finest

Under valrörelsen slutskede har nu Finest en valsatsning där en representant från varje Riksdagsparti som är etablerad bloggare på Finest kommer skriva om ens partis politik. Isabel Sommerfeld är Folkpartiet Liberalernas bloggare där, mycket bra för det är en person som jag redan följt länge och mycket bra kämpe för demokrati världen över, stark kämpe just nu för skapa en demokrati i Belarus.

Det är en utmärkt person att representera FP och jag rekommendera att följa, om inte för alltid, henne nu alla fall under denna valsatsning. Du kommer få se en bra bild av detta parti som du förmodligen inte sett tidigare.

Andra som bloggar finest, Folkpartiet Liberalerna,Isabel Sommerfeld, val 2010

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.