Almedalen 2011

Jag kom i går eftermiddag till Visby och spenderade kvällen & natten hos en bonussläkting i Ireviken. Där jag laddat upp för i dag börjar en av årets största politiska event, Almedalen, samtidigt som den största musikfestivalen Peace and Love  slutar i dag, så börjar den största politikerfestivalen. Där alla höjder inom offentlig och privat sektor samlas, men även gräsrötter och andra intresserade kommer till Visby för att vara med i vimlet. Det slår rekord igen och i år anordnas 1480, alla fall det som officiellt registreras på almedalsvekan.info.

För mig blir det fjärde året i rad, så börjar bli erfaren men ännu har jag mycket att lära. Jag har en del planerat på schemat på almedalsveckan.info dock vet jag va erfarenhet att jag inte kommer gå på allt,  får se hur mycket det blir. En sak jag vet kommer hänga på är EU-kommissionen & EU-parlamentets olika event, exempelvis anordnar det Vägval Europa där de frågar ut någon från varje parti vad de vill med EU & framtiden. Liberala dagen hos Fores blir också ett annat måste. Så är du på ett något slags EU-event håll utsikt efter mig! Jag kommer också vara där för att få upp republikfrågan på agendan & med det också lyfta upp Unga Republikaners varumärke.

Om man vill ha en övergripande koll som man varken kan ha på plats eller på distans, så kolla på Makthavare och Politikerbloggen. Sen har Maktvare fixat upp en registrering för deltagare, för att se vilka som närvarar registrera dig själv.

Andra som bloggat om lugnet före stormen i Visby (som jag hittat) Emanuel Karlsten, Jardenberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.